tiistai 5. kesäkuuta 2012

Random

Sitä vaa ei aina keksi niinkään järkevää tekstiä, mutta kaippa minä tässä jotain yritän tähän suhasta. Tässä tänään piirsin taas yhden kuvan, olisikos ollut niin, että kesti about 1-2h piirtää, eli aika nopea työ, muttei tosin se ollut mikään sellainen, jossa olisi pitänyt linettää joku hahmo.. Pelkkä tausta:
Hieman väri on eri, kuin sen pitäisi :oo
Jeps, tästä se piirtämisen innostus taisi sitten lähteä liikkeelle, kun sen yhden piiroksen eilen väsäsin. Pistetään vaikkapa seuraavaksi musiikkia kuulolle, tästä voi tulla hieman pitempi blokikirjoitus, koska on tylsää, ja paljon kuvia olisi julkaistavana :) Tylsää on, kun oma kulta on riparilla isosena nyt..

Tää kappale on nii ihana, alku on hieman hiljasempi, mutta tää antaa inspiraatiota :)

Anyway, seuraava aihe :) Globukset taustalla pyörimässä ^^
Jeps, juu, minulla olisi tulossa pari kuvaa seuraavaksi, en muista, koska ne kuvasin, mutta ei kai sillä nyt niin tärkeää merkitystä ole..
Lohikäärme, ostin kaksi tälläistä Kanarialla ollessani :) Aika pieniä ovat, mutta suloisia.. Olisin ostanut sellaisen isommankin, mutta kun tuli hieman kiire ja mietin siinä, halusinko oikeasti.. No, ainakin sain nuo kaksi ostettua, toinen ei näy..

Enkeli, jonka sain omalta kullaltani tuliaiseksi Venäjältä :) <3

Sisko oli hieman hauskalla tuulella leikisti. Hän nimittäin peittelee aina meidän kisut tuolla kankaalla, kun ne nukkuvat.. Tai siis aika usein.. Laku kyllä osaa olla ihana <3







Ilme <3 Lakulla siis :) kurrur

--- ---- -- - -- ---- --- --- --- -- --- --- -- - ---- --- -- -- -- - -- --
Jossakin vaiheessa siskon oli ihan pakko tulla minun huoneeseeni ja levittää tuo Twisteri lattialle.. Siinäpä yksin pelaili hetken sitä, itse tosin jouduin sitten pyörittämään sitä alustaa.. Sitten ensin Pimu tuli hieman pelailemaan, huomaa samankaltainen asento :D


Sitten hetken kuluttua Lakukin tuli sinne :) Sitten alkoikin lötköttelyä.. Huomaa kokoero :o



Olihan munki pakko sitten poseerata vähän kissojen kanssa ;) Huomaa tässäkin, miten Laku ja Pimu ovat eri kokoisia.. Jännä juttu se :D


Laatikossa yllättäen..
 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitten jossain vaiheessa kävi niin, että kun olin läksyjä tekemässä, vai oliko jopa niin, että matikkaa laskin koetta varten, niin Laku tuli hieman henkiseksi tueksi tuohon minun viereeni :)  Lopulta löysi itsensä kokonaan papereiden päältä.. Kissat..



--------------------------------------------------------------












Oli sitten yksi kerta ihan pakko ottaa kamera mukaan pihalle, kun oli niin ihana sääkin :) Tuli muutama kuvakin otettua. Tällöin oli vielä ihan mukavan lämpimät kelitkin, nyt pari päivää tässä ollut hieman sateista ja viileätä, vaikka kesälomam onkin alkanut.. Mökille ei olla vielä lähdetty, kun aina joka kesä muutamme perheen kanssa mökille asumaan.

---------------------------------------> JOKU TOINEN PÄIVÄ TAAS <--------------------------------
Pakko oli ;:) Sisko oli koulussa ilmeisesti tehnyt tälläisen ihanan huopaleppäkertun, rakastuin siihen heti <3 Sain ottaa pari valokuvaa, mutta muuten en saanut oikein sitä itselleni, vaikka olisin halunnut.. <3 Mun sydän on niin viety tälle..


----------------------------------------------------------------------
Jeps.. Siinä olikin ne kuvat.. Nyt tässä vähän tämänpäiväiseen. Olen ihan vakavissani miettinyt, että jos ostaisin Legends of Spyron kaikki kolme osaa :) Tai mitä lie trilogioita mitä lie onkaan :D Aikasemmin olen pienenä ollut suuri Spyrofani, ja nyt nousi jotenkin esille se, kun aloin vain katselemaan huuto.netistä kaikkea jännää huvikseni.. Ja kun sain sen Okamin jo kertaalleen pelattua läpikin :P Tosin aloitin sen uudelleen, koska jäi jonkin verran pelaamatta tai keräämättä juttuja..

Nuniin.. Olisikos tässä tämän päivän ja muidenkin saldot.. Kohta kello on jo keskiyö, voisi vaikka mennä nukkumaankin.. Huomenna olisi markkinat, menen sinne kaverini kanssa :)

Yups..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti