lauantai 9. kesäkuuta 2012

More drawing :)

Jeps, tuli sitten pari päivää aloittaneeksi taas kerran piirtämisen :) Alun perin tästä piiroksesta piti tulla Wieca, mutta lopulta päädyin piirtämään Dajiman ja Valkian. Dajima on yksi vanhimmista, elossa olevista hahmoistani. Olisikos vuonna 2009 luotu hahmo.. Sitten Valkia on hieman mysteerinen susi, joka ei varsinaisesti ole missään pelissä mukana, mutta toisaalta se on oleellinen ja tärkeä hahmo roolipelissäni. Todellisuudessa Valkia on jumalatar, jonka monen sukupolven pentu on Dajima. Eli Dajimassa virtaa jumalattaren verta. Aiemminkin olen piirtänyt Dajiman ja Valkian, mutta se ei ollut mitenkään läheinen. Voin tähän alas sitten liittää sen vanhan työn.

Aloitetaas, ensin luonnostelin tietenkin työn, nyt ei ole valitettavasti ihan ensimmäistä Wiecalle suunnattua luonnosta olemassa.

Sitten pistin linet, hieman muuttui Valkian turkki, mutta ei se mitään :) Dajimankin naama hieman muuttui..

Sitten pistin värit, taustan tein tuollaiseksi. Dajimalta puuttuu alemmassa kuvassa vielä se vaalea osuus turkista, mutta seuraavassa kuvassa sillä onkin se jo. Alemmassa kuvassa aloin varjoja tekemään.


Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen :) Ehkä parhain, mitä olen koskaan piirtänyt koneella.. Pidän Valkiasta :) Joskus ollut hieman vaikeuksia piirtää Valkiaa, siksi en ole hirveämmin piirtänyt Valkiaa, koska sen olemus pitää olla jumalattaren tyylinen.
 Tässä kuvassa on tietynlainen tarina, toisaalta tätä ei voi linkittää mihinkään tapahtuneeseen. Dajima on nimittäin hieman mielenvikainen, koska sen menneisyyteen kuuluu niin paljon pahaa, ja lopulta neito on alkanut pelkäämään toisia susia, ja se ei hevillä luota toisiin. Ensimmäinen sille tuleva ajatus muista susista on se, että ne yrittävät satuttaa sitä, siksi se alkaa aggressiiviseksi ja hyökkää päälle. Jos neidon luottamuksen saa, neito on ihana susi. Tässä kuvassa Dajima saa lohtua tältä mysteeri Valkialta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti