maanantai 4. kesäkuuta 2012

Drawing :D

Hetkeen en ole taas innostunut piirtämään koneella, mutta tänään se päivä sitten koitti :3 En ole tänä vuonna vielä ollenkaan piirtänyt, viimeisin kuva, jonka ennen tätä tämän päivän kuvaa olen piirtänyt, on alla oleva:

Kuvassa on minun roolipeli hahmoni, Solatary. 


Muistuttaisin sitten tässä vaiheessa, ettei mikään minun piirtämä piirros ole sinua varten tehty, ei kopioimista varten tehty jne. En siis pidä ollenkaan kopioimisesta, muistakaa siis tekijänoikeudet! 

Alla sitten on hieman vaiheita minun piiroksestani :3 Ensin on luonnos, tosin tuo ei ole ihan ensimmäinen luonnos tästä, mutta luonnos kuitenkin. Piirrän siis Trust -merkkisellä piirtopöydällä + adobe photoshop cs5. 

Sitten aloin hieman taustaa tekemään. Salamoita 8D kih kih.. Nuo punaiset viivat ovat luonnoksia taustasta :D Pikku hiljaa, pikkuhiljaa..


Sitten aloin värejä pistämään :3 Solatary tämäkin on :3 Tämä väritys on välillä kivaa, välillä ihan tyhmää x) Nyt se sattui hieman olemaan tyhmää, ei millään olisi jaksanut x) 

Sitten otin tuon valkoisen taustavärin pois, se oli siinä, jotta saisin paremmin nuo värit tuolle Solatarylle laitettua :D Ja sitten hieman siistin nuo reunat ja volaa:


Alkaa hieman puuduttaa tämä piirtäminen x) Jakaisi enää, vaikka kohta tulee lempikohtanikin :3 Pidän eniten tuon suden valojen ja varjojen tekemisistä :3 Se on kivaa ja hauskaa..

----- T ---- A ---- U ---- K --- O -----

Jeps, pidin parin tunnin tauon tässä piirtämisestä. Kävin kaupassakin hakemaan itselleni mutusteltavaa tässä samalla ja päädyin Jyväshyvän suklaakekseihin :3 nam nam..
  Noniin, siis jatkoin piirtämistä, Pistin varjot ja valot tähän :3 Suht tyytyväinen tuohon turkkiin, varsinkin kaulaan :D Sitten vielä loppu tausta ja sitten viimeistelyt ^^


Ja sitten kun sain innostuksissani nyt loputkin tehtyä, en sitten osannut päättää muutanko värit vai en, mutta no, sitten päätin jättää entiselleen tuon ja sitten toisena versiona laittaa eri sävyt :P Tässä tulokset:

Alkuperäinen ilman mitään värien säätämistä

Värejä säätelin :3


En katsonut kellon aikaa, jolloin aloitin tekemään tätä, mutta olisiko 2-3h olisi mennyt.. en osa sanoa.. :D
Lisää var,aam jossai vaiheessa on tulossa, jos tästä sitten pääsin vauhtiin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti