tiistai 12. kesäkuuta 2012

I understand

jep. Tässä on tapahtunut kaikenlaista draakista ja vähän vähemmän.. Aloitetaas.. En kaikkea kerro, koska ne kaikki asiat eivät oikeastaan kuulu kenellekään muulle kuin minulle.. Vain pakko sanoa, että koskaan ei kannata luovuttaa, jos oikeasti haluaa jotakin, muuten saattaa menettää sen. En tiedä vielä omalta osaltani koko juttua, mutta taistelen, jotta en menetä yhtä juttua..

 Ihmisten pitäisi oppia nauttimaan sellaisista asioista, mitä heillä on jo. Todellisuuden arvon ja tärkeyden huomaa yleensä liian myöhään, silloin kun mitään ei ole enää tehtävissä: -> Menettää asian. Pitäisi alkaa oppia todellakin arvostamaan asioista, mitä on..

 Tänään sitten muutettiin mökille :) Tosin, ampiaisen pesiä löytynyt jo kaksi -.- Varmasti tulee lisää.. Ensin vessassa, tietenkin kun sen pienen pesänalun tuhosi, sen asukki oli aika äkäinen, kun palasi reissultansa.. Sitten saunassa oli, lauteiden alla.. oltiin menossa saunaan, onneksi huomasin sen.. Senkin asukki oli aika äkäinen, mutta pistettiin löylyä ja ovi kiinni, tosin me oltiin pihalla odottelemassa.. Mokomakin ampiainen, sai kesän ensimmäiset löylyt .__. mur mur.. En vielä heittänyt talviturkkiani :D meidän mökki on siis rannalla..
 Tosi kiva sitten, kun sataa oikein kunnolla kaatamalla, minun ja siskoni kopperoon (nukkumakoppero) tule katon läpi aina vettä -.- se ei ole kivaa..

 Oli muuten viime vuonna jännä tai oikeastaan aika pelottavaa.. Oli kauhea myrsky tässä meidän mökin ihan yläpuolella.. Salama iski varmaan sadan metrin päässä, ellei lähempänä, en tiedä, minne iski, ei koskaan nähty osumakohtaa.. Kauhea jysähdys keskellä yötä.. :o Arvaas huviksesi, pelottiko nukkua sen jälkeen..

Ainiin, Laku oli ihan tohkeissaan, kun pääsi tänne mökille :) Eka toki hieman aristi, mutta sitten uskaltautui tutkimaan ja lopulta kirmasi jo tunnin jälkeen pihalla ihan iloisena, välillä toki piti käydä sisällä tarkistamassa, oltiinko me vielä paikalla, iloisesti juoksi  sisään ja NAU! :)) <3 Laku on ihana.. Pimu tosin kyhjötti ihan tyhmänä sohvan takana.. Toivottavasti huomenna olisi paljon rohkeampi.. Ainiin, se murisikin Lakulle illalla, kun Laku tuli haistelemaan Pimua.. Varmaan outo haju...

Jeps, ei sen enempää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti