torstai 20. syyskuuta 2012

Piirtämistäää

Jee, olen taas saanut jotakin aikaiseksi :D Piirsin nimittäin tässä hiljattain pari piirustusta x)) Yhdestä on aika paljon vaiheista kuvia, kun näytin niitä kaverilleni :)) Aika paljon olen käyttänyt inspiraatiomusiikkina Two Steps from Hell:in kappaleita, enemmän jotakin leffamusiikkia tai jotain tuollaista :))
Ensinnäkin, aloin luonnostelemaan ensin tuon Raven-suden, minun uusi hahmoni, olen jo pari piirosta siitä piirtänyt :3 Sitten päätin piirtää Saatananlumon, joka on roolipelini (click) yksi ns. pahisolennoista. En sen tarkemmin sitä kuvaile, mutta Saatananlumoja olen piirtänyt vuodesta 2010, jos oikein muistan. :)
 Jeps, siis aloin luonnostelemaan, ja lopulta tein ''luonnoslinet'', jotta saisin kunnolla lopulliset linet piirrettyä.  Käytän siihen yleensä punaista väriä, en tiedä miksi.


Kun vihdoinkin olin saanut ne luonnoslinet tehtyä, niin aloin ne kunnon linet. En juurikaan pidä niiden tekemisistä, mutta tykkään enemmän piiroksistani viivojen kanssa :) Aloitin Ravenista. Sitten siirryin Saatananlumoon.


Kuten hyvin voi huomata, en oikein pidä VARSINKAAN karvojen tai tuollaisten sekaisin olevien höytyvien piirtämisestä :D kyllä yksityiskohdat on ok, muttah.... xDD 






 Kuten huomaat, alkoi hieman loppupuolellal vammattamaan, ja en jaksanut oikein keskittyä tuohon jalkaan :D Hutaisin sen vain.. Grhm
Hohoo, sitten olikin vuorossa lemppariosuus :)) VÄRIT!! <3 aws.. Lättäsin Tuon sinertävän taustavärin, ja aloin sitten värittämään Ravenia :)  Pohjavärit.




Sitten hieman taustalle väriä :)) Sitten alkoikin hieman tarkemmin värejä hakemaan ja väsyjä ja varjot myös :) Pikku hiljaa se kuva alkoi saamaan eloa :)

Hieman valojakin :))





 Pikkuhiljaa alkoi tämäkin saada värinsä kuntoon :)  Tosin tässä vaiheessa tuli sellainen pienimuitoinen tauko, kun en enää jaksanut piirtää tätä x) Tuli pari muuta työtä välissä, mutten niitä vielä pistä tähän sekoittamaan tätä kulkua :)) Tosin valitettavasti on pakko sanoa, ettei ole enää muuta kuin yksi vaihe: valmis: Viimeistelin kaikki loputkin vaiheet, värit, sävyt jne :)Enemmän olen tyytyväinen tuohon oikeaan puoleen kuvaan, jossa Raven on


--------------- S E U R A A V A ------------------
Juu, seuraavia töitä. parissa on niitä vaiheita otettu muistiin, mutta ei kaikissa.. En jaksa sen kummemmin selittää ;:))










Ja valmis:  Pidän tästä piiroksesta, koska Valkia on yksi ihanastipiirrettävä hahmo, jossa saa sitä tunnelmallisuutta esille sitä kautta<3 

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti