sunnuntai 13. toukokuuta 2012

It's beautiful day, and thank you



Ironista. Tää kappale nyt sattu tuleen mieleen tässä. Mielikään ei ole kovin valoisa, jos siitä lähdetään, sotii tuon beautifyl day:n kanssa, mutta kun hieman katselee noita sanoja, esim:

"You're out of luck
And the reason that you had to care
The traffic is stuck
And you're not moving anywhere"




Se voisi hieman sopia tilanteeseen. Tosin onhan tuolla ulkona nätti ilma, aurinkokin paistaa ja on lämmintä ja puissa alkaa olemaan hieman lehtiäkin jo. Mieli vain on se, mikä on paskana. Ymmärrystä saa mistään, kukaan ei ymmärrä.. :( Jokseenkin tuntuu, että oon eristyny muista kavereistani, enää en pysty seurapelejä kunnolla edes pelaamaan, koska se sattuu menneisyyden kerääntyneen paskan takia.. :( Ehkä joskus saattaisin vielä pystyä pelaamaan niitä, mutta se vie aikaa ja tukea, ymmärrystä ja mitä siihen tarvitaankaan. Toivon, että se päivä koittaisi pian, jolloin voisin taas muiden kanssa hymysuin pelata jotakin..
 Jaksa enää itkeäkään joka ikinen ilta yksikseni, koska kukaan ei tunnu olevan tukenani, vaikka pitäisi. En enää jaksa pitää iloista naamiota koulussa kävellessäni, eristäydyn, että saan ymmärryksen perille. Enää en pysty niin pidättämään itkuakaan, mitä ennen, nykyään se on herkemmässä. Anteeksi kaikesta, anteeksi, että tunnen itseni yksinäiseksi ja surulliseksi ja hylätyksi. Anteeksi.. 

It's a beautiful day
Sky falls, you feel like
It's a beautiful day
Don't let it get away



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti