lauantai 14. huhtikuuta 2012

4.

Oltiin sitten 16-23.3 äidin, siskon ja mummon kanssa Gran Canarialla :) Tässä on sitten joitakin kuvia, joita otin matkalla.. En aiemmin ollut ollut missään ulkomailla, niin tää jäi aika hyvin mieleen.  Kaikkia kuvia en tietenkään voi laittaa tänne, kun niitä oli yli 1100, ja minulla ei ole lupaa muilta laittaa niitä, joten en pahemmin  ladannut sellaisia, joissa meidän porukat olivat.. 
 
Ensinnäkin, Joitakin kuvia Puerto Ricosta tuli otettuu bussilla, kun oltiin vasta menossa omalle hotellille, Amadorekselle.
Puerto Ricon ranta, ei käyty muuta ku kävelemäs vähä siä

Sitten alko näkyyn meidän hotelli. Kuulemma oli aika uus hotelli, ihan jees paikka :) Tykkäsin ainakin itse, tosin respassa oli yks nainen, jonka englannista en saanu mitään selvää, no, ei mun enkku mikään paras olekaan, mutta kuitenkin,.. Siihen oli sen verran paljon sekottunut espanjan murretta, että.. Onneks siellä sitten oli sellainen pienoismalli, josta sitten hän näytti meille, missä meidän huone oli..

 Las Villas de Amadores oli hotellin nimi :) Ihmettelin jonkin aikaa, miks tämän hotellin ovissa oli LVA, mutta se onkin lyhenne hotellin nimestä. Huomasin muuten nyt, että tuosta Amadores kohdasta puuttuu tässä kuvassa se e :o


Vähän muitakin kuvia lähempää sieltä sisäpihoilta. Hotellilla oli myös uima-allas, jos katsoo tuosta vasemmasta kuvasta, niin siellä perällä.



Eka ilta meni meiltä hieman ohi, kun emme olleet viime yönä nukkuneet ollenkaan, ehkä tunnin itse, kun se meidän lento oli ollut 5 aamulla, enkä koneessakaan saanut oikein nukuttua: a) juuri olin nukahtanut, tuli ruoka, b) juuri olin nukahtanut -> jokin turha kuulutus tuli >.<
Sitten kyllä sain nukuttua onneksi edes tunnin.
Ylhäällä oleva kuva on otettu toisena iltana. Ekana iltana nukahdettiin ennen seitsemää tuossa ajassa, joka on 2 tuntia jäljessä Suomen aikaa.


Oli pakko lisätä tää kuva tänne, tää on nii sellane :D  En muista, otinko tämän jo bussimatkalla, kun mentiin hotellille..


Totta kai aurinkolasit pitää mukana olla. Päästin itseni valokuvauksen makuun, ja otin vähän mistä milloinkin kuvia :D Ainiin, minulla on Canon 1000D järjestelmä kamera, unohtunut vissiin mainita.



Kyllä mulla tulee ikävä näitä ihania maisemia :) Illat oli kauniita siellä, tyksin <3 Tuli näistäkin otettua paljon kuvia, ainakin kun yritin säädellä kameraa silleen, että saisin mahdollisimman todenmukaisia kuvia otettua..

Yhtenä päivänä muuten mentiin katsomaan jollakin paatilla delfiinejä. Olis saanu hyppii silleen hienosti, kun pelkät selkäevät näkyivät, mutta en valita, ei itse delfiineitä ihan joka päivä kuitenkaan näe.



Satamassa oli tällänen hieno laiva :) En oikein saanut kunnon kuvaa, kun oli sellainen putki mukana, jolla sai kaukaa otettuu hyvin kuvia, mutta läheltä aika huonosti.. Mutta voitte hahmottaa tuosta kuvasta hieman, minkälainen laiva oli kyseessä :)



Käytiin sen delfiiniristeilyn jälkeen täällä syömässä :D Oli ihanaa kuulla ympäriltä suomenkielistä puheensorinaa.. Sitä meinaan oli sen verran harvassa, kun ympäriltä kuulu pääosin englantia, espanjaa tai saksaa.. 



En tarkalleen muista, mikä ilta se oli, kun tultiin takaisin hotellille, ehkä juuri tämä päivä, jolloin delfiineitä katsottiin, niin siellä hotellin sisäpihalla oli tälläinen ötökkä : D Rukoilijasirkalta se minusta vaikuttaa.. Sisko oli ihan ällönä, kun otin kuvia tästä.. Aina se pudisteli päätänsä, kun otin vähän mistä milloinkin kuvia.. 






Sit seuraavana päivänä mentiin Aqua Landiin.. Siellä oli portilla vastassa kaksi papukaijaa ja kaksi henkilökunnan ihmistä, jotka sitten laittoivat toisen papukaijan olkapäälle ja napsasi kuvan. Itse olin ovela ja otin pikaisesti tästä toisesta papukaijasta kuvan sillä aikaa kun siskoani kuvattiin. En tiedä, oliko se sallittua, mutta kukaan ei valittanut.
Siellä Aqualandissa yllätyin, kun siellä kuului melkein pelkkää suomenkieltä ympäriltä. Voisin veikata, että siellä 70% ihmisistä oli suomalaisia :D siis tarkoitan siellä kävijöitä, en henkilökuntaa. Se oli muuten hyvä, kun mentiin tuonne bussilla, se bussi oli tupaten täynnä ihmisiä, mutta vain meidän porukka jäi Aqualandiin. Muut jatkoivat Palmitos Parkkiin, taisi olla eläintarha.

 
Aqualandissa oli hylkeitä. Tässä oli joku tilaisuus, kun joistakin perheistä otettiin hyljekuvia, mutta räpsin sillä aikaa, kun porukkaa ei ollut hylkeen vieressä, ja huomaa, miten hyljettä vammattaa ilmeestä päätellen :) 

Puerto Ricossa kun käytiin, tälläinen lintu tepasteli siinä nurmikolla. Oli pakko ottaa kuvia, ja yllättävän kesy tämäkin oli :o Olin varmaan metrin päässä tästä ja silti tepasteli ihan rauhassa siinä nurmikkoa ympäri etsien jotakin syötävää..  En muista linnun lajin nimeä, mutta kuitenkin olen kuullut sen aikaa sitten :)


Totta kai itsestäkin oli pakko ottaa pari kuvaa.. Tuolla hatulla kuljeskelin siellä, koska ei oikein ollut muita. Ainakin erotuin joukosta :D 

Kotiin kun oltiin menossa, otin vielä itsestäni kuvan lentokentän hississä :'D Ihan pakko oli xP




Voisin sanoa, että matka meni ihanasti :) Toki oli omaa kultaakin kauhea ikävä, tuli vähän viestiteltyä, mutta kohtuudella tietenkin. Toki muitakin ystäviä oli kauhea ikävä <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti