sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Good day

Kiitän! <3 Rauha jälleen palannut oman rakkaani kanssa, ymmärrystä alkaa taas tulla.. Toivottavasti tästä se lähtee taas kunnon yhdessäoloon, eikä pelkkiin riitoihin <3 Toivon ainakin niin, minusta tuntuu siltä!

Ikävä on ollut tätä tunnetta.. Toivon, että tajuat asiat nyt, etkä anna niiden lipsua ohitse.. Toivon, että osaat pyytää anteeksi, jos sitä tarvitaan..
Toki, on minussakin virheitä ollut.. Anteeksi. Minun tässä pitäisi enemmän tajuta. Onneksi olen jo tajunnut! Yritän antaa sinulle aikaa parantua niistä haavoista, mitä olen sinulle tehnyt, toivon, että voisit myös antaa minulle aikaa..





Ja sitten päivän SALDO :D:D
1.) Viime yö meni sitten vähän valvoessa, kun en saanut unta :((( 4 aikaa vielä pyörin ja hyörin pedillä, että saisin unta, eipä tullut.. Sitten viiden aikaan varmaan nukahdin.. en itse tajunnut sitä, mutta yhdeksän aikaan kun sain kullalta viestin, havahduin siihen ja luulin ensin olleeni koko yön hereillä x) 4 aikan alkoi vituttaa, kun näin, miten ulkona alko jo kirkastuun xD
2.) Sitten kun heräsin siinä 9 aikaan, siis oli tullut nukuttuu jotain 4 tuntia kai :o, joo, niin söin jne jne.. Puol 11 aikaan lähdettiin äiten ja siskon kanssa mökille.. Haravoin ihan hulluna, ihme, että energiaa riitti :o nyt tosin on kädet ihan kipeenä x) Hulluna haravoittin, jotta saisin aikaa voitettua, että saisin loppu päivän kullan kanssa viettää, mutta turhaan kiirehdin, koska porukoilla ei ollut mitäään kiirettä.. viiden aikaan pääsin.. tosin ei kulta olisi päässyt ennen viittä :D
3.) Olin kullan kanssa.. puhuin tärkeästä asiasta, mikä oli pyörinyt yöllä mielessäni, ja pitänyt hereillä.. Onneksi sitten kaikki päättyi hyvin.. 
4.) sitten istun tässä. Kirjoittamassa, sopimassa rakkaan kanssa asioita lisää, puhumassa..  kohta pitäisi nukkumaan mennä..

Joten, päivä ollut ihan mukava :D alku oli kyllä karmea, mutta loppua kohden paranI!<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti